Groen doen in de Klas

Groen doen in de Klas

Status

Project nummer: 201910
Loopt

Doelstelling

Groen doen in de Klas! Is erop gericht om kinderen in contact te brengen met bloemen en planten in educatieve vorm. Onze ambitie is om met Groen Doen in de Klas! een complete leerlijn neer te zetten voor Groep 1 tot en met 8 in het basisonderwijs, die aansluit bij de kernwaarden die voor het basisonderwijs zijn geformuleerd en bovendien onderdeel zijn van het nieuwe curriculum. Binnen dit project wordt de leerlijn ontwikkeld voor de groepen 7/8 (in 2019) en 4/5 (in 2020)

Projectbeschrijving

  • Uitbrengen van 4 werkboekjes, gekoppeld aan de seizoenen, voor de groepen 7/8 van de basisschool. Produceren en publiceren van online educatiemateriaal. Voeren van pr richting scholen (via e-mails en De dag vandaag) en richting het vak (betrokkenheid bloemisten en andere vakgenoten)
  • Uitbrengen van 4 werkboekjes, gekoppeld aan de seizoenen voor de groepen 4/5 van de basisschool Produceren en publiceren van online educatiemateriaal Pr richting scholen (via e-mails en De dag vandaag) en richting het vak (betrokkenheid bloemisten en andere vakgenoten)
  • Onderhoud, actualiseren en aanvullen van lesmateriaal voor de groepen 5, 6, 7 en 8.

Aanvrager(s)

Stichting Groen Doen in de Klas

Uitvoerder(s)

Flower Factory en Young Crowds


 

Geen reactie's

Geef een reactie